Budapest, Szent István körút 18. 3. em. 3/b. ajtó
+36 70 572 1310
greenmanagerkft@gmail.com

Szolgáltatások

Kertépítés

Munkánk leglátványosabb része a teljeskörű kertépítési projektek kivitelezése. Megrendelőink igényeinek figyelembevételével és a rendelkezésre álló terület adottságaihoz mérten törekszünk létrehozni egy olyan környezetet, ahol tökéletes nyugalomra lelnek.

A kertépítés egyik legfontosabb része a tervezés, amely során mindig körültekintően kell eljárni, különösen a kert funkcióinak meghatározása és a megfelelő növények kiválasztása terén. A tervezéssel hosszútávon időt és pénzt is lehet megtakarítani, valamint a kert egységes koncepcióját is könnyebb fenntartani.

Alkalmi kertfenntartás

Helyszínen történő állapotfelmérést követően, a szakmai észrevételeinket, valamint a megrendelő igényeit figyelembe véve tájékoztatást adunk a szükséges és az eshetőlegesen elvégezhető fenntartási munkálatokról.

A munkavégzés során kiemelt figyelmet fordítunk az esztétikai megjelenésre. Az állapotfelmérést követően a megrendelőt a helyszínen, vagy rövid időn belül írásban tájékoztatjuk az árajánlatunkról és a megrendelt munka esetén, az időbeli ütemezésről.

Állandó kertfenntartás

Állandó jellegű kertfenntartás esetén a kert állapotának felmérést követően kora tavasztól, lombhullásig vállaljuk a kertben elvégzendő általános fenntartási munkálatok szakszerű elvégzését egy megállapodás szerinti átalánydíj ellenében. Szolgáltatásunk igénybevételét heti, vagy kétheti rendszereséggel történő fenntartások jellemzik.