Budapest, Szent István körút 18. 3. em. 3/b. ajtó
+36 70 572 1310
greenmanagerkft@gmail.com

Szolgáltatások

Fakivágás

Lakott területen belül fakivágást a jogszabályi rendelkezések (346/2008. (XII.30) Korm. rendelet és a helyi szabályozások) maradéktalan betartása mellett, kivágási engedély birtokában lévő, megfelelő szakképesítéssel rendelkező személy végezhet. A kivágási kérelemhez esetenként kertészeti szakvéleményt kell csatolni, amelynek elkészítésében faápoló és favizsgáló szakmérnök partnerünk nyújt segítséget.

A fakivágás módszerét és ezáltal az árképzést is nagyban befolyásolja a helyszínen lévő tereptárgyak, közművek, vezetékek elhelyezkedése, valamint a fa állapota, mérete és megközelíthetősége. A kivágás technikáját minden esetben a helyszínen határozzuk meg a fenti és egyéb szakmai szempontok figyelembevételével. Amennyiben elegendő hely van, akkor általában az irányított döntés a legköltséghatékonyabb megoldás. Egyéb esetben kosaras emelő vagy alpintechnika alkalmazásával hajtjuk végre a fa lebontását.

Faápolás, gallyazás

A faápolás célja elsődlegesen a fák vitalitásának megőrzése a természetes növekedési forma figyelembevételével. Ugyanakkor az urbanizált környezetben elengedhetetlen a fák „karbantartása” az esetleges vagyoni károk és személyi sérülések megelőzése érdekében is. A faápolás egy összetett és rendszeres odafigyelést igénylő munkafolyamat, amelynek eredményes végzése komoly szakértelmet igényel. A teljesség igénye nélkül az alábbiakban soroljuk fel az ápolás körébe tartozó tevékenységeket.
– Ápoló metszés, gallyazás (szárazolás)
– Statikai helyreállító metszés
– Ifjító metszés
– Korona redukció, részleges kurtítás
– Korona emelés
– Odúkezelés, sebkezelés
– Kúszónövény, élősködő eltávolítás

Ablaktisztítás

Cégünk vállalja épületek nehezen megközelíthető üvegfelületeinek alpintechnikával való tisztítását. A szennyeződések eltávolítását, előzetes felmérést követően, megfelelő eszközökkel és technikával, valamint az arra alkalmas tisztítószerekkel végezzük el. Célunk, hogy az üvegfelület cseppmentes ragyogását minél hosszabb ideig megőrizze.